En dramatikers liv..

O, herre jösses!
Nu har det hänt saker!
I fredags sov jag hos Ida och det var väldigt roligt på våran tjejkväll.
Ida fick en "laptopdesk" av mig, som är en typ av platta med frigolitkuddar under för att man ska kunna ha sin laptop i knäet.

I lördags vaknade jag i Idas soffa och tog en shake till frukost. Efter att ha tjatat på mamma kom vi iväg till Hälsomässan och var där enda till halv sju. Vill ni veta mer ingående vad vi gjorde där så skriv en kommentar, annars kan detta inlägget bli flera kilometer långt..
I varje fall så köpte jag en staty i form av en enhörning och en älva. Jag köpte också en sten som glittrar och en hematitring.
Kvällen spenderade jag med mamma och pappa, men jag somade relativt tidigt.
I söndags slappade jag mest hela tiden och ängnade mig mest åt facebook.
På söndagseftermiddagen kom vi (jag och mamma) iväg till Ida för att fira hennes födelsedag och där fikade vi cheesecake och pratade strunt.
Jag stannade kvar hos Ida efter att alla andra gått och beslutade sedan att sova där.
Igår så fick jag ett meddelande under skoltid, på facebook, från Carolina och hon undrade om jag ville ringa henne angående hästarna. Jag blev såklart jätteglad och beslutade att knappa iväg ett sms till mamma för att berätta nyheten.
Samtidigt som jag satt där och klickade runt på facebook så fick jag en "Aha-upplevelse" och insåg att jag är förälskad..
Jag tog mig en rejäl funderare och bestämde hur jag skulle göra, så småningom lär ni få veta hur jag tänkte angående det.
Men tillbaka till hästarna. När jag kom hem ringde jag Carro efter att ha diskuterat med mamma och det rörde sig om att de ville ha hjälp med hästarna och när de skulle iväg på tävlingar.
Jag hant inte bestämma något då så jag beslutade att ringa upp senare och åkte en stund efter iväg på träning.
På boxningsträningen var det spärring som gällde. Jag spärrade först mot en kille som var bra, men jag var för ofokuserad för att prestera.
Vi tog en paus och jag frågade min kompis Silvija om hon ville spärra.
Det ville hon och vips så stod vi i ringen. Jag var fortfarande ofokuserad och hade svårt att samla tankarna. Jag försökte dansa runder men hon slog bort mina slag och än en gång fick jag bevis för hur dåliga reflexer jag har.
Men jag vågade helt enkelt inte slå på henne speciellt med tanke på att hennes gigantiska bror stod bakom och blängde ilsket på mig.
Efter den ronden bytte vi och jag fick spärra mot en kille som var lite längre än jag, d.v.s. hade längre räckvidd. Vilket resulterade i att jag fick gå på för att nå fram i slagen men han var märkbart överlägsen. Samtidigt som jag kämpade för att få in den dära fullträffen så fick jag goda råd och tips av honom. Det uppskattas!
Men för en sekund fick jag en sån där ögonkontakt med honom att jag tappade fokus, självklart tog han chansen när han såg luckan. Jag fick hans vänstra hanske mitt i nyllet!
Jag kände blodsmaken i munnen men ryckte på axlarna och fortsatte. Killen stirrade på mig och såg skärrad ut. Han övertygade mig att åtminstone tvätta av munnen. Det var blod ner på hakan till och med. Pappa, som hade sätt hela händelseförloppet, stod och gapade och sade till mig att det absolut inte blev mer spärring den här veckan..
Väl hemma så ringde vi Carro och bestämde att jag skulle komma dit två dagar i veckan. (Tisdag och lördag.)
Vi kom överens om att jag skulle börja och rida Fjundet dom dagana och så fick vi se om vi kunde öka på dagar respektive hästar längre fram.
Men jag blev väldigt förvånad över att det bara gällde ridning och inga stallsysslor. Förutom kravet att de ville ha hjälp att fodra när de skulle iväg på tävlingar.
Det hade inte kunnat vara bättre väl?

Idag har jag varit på viarp och ridit.
Jag red på Butterfly och eftersom vi bara var tre stycken fick vi rida ganska fritt i stora ridhuset.
Jag tränade på öppna/sluta och en hel del skänkelvikningar.
Butterfly var jätteduktig men hon är ju lite stel i bogarna så övningen var bra för henne.
Vi avslutade ridpasset med lite tempoväxlingar och jag kunde inte vara stoltare över hur fint hon gick.♥
Ja, nu finns det inte så mycket mer att berätta. Det känns som om jag fick med allt.
Jag hoppas att jag inte tröttade ut er med världens jätteinlägg!^^
:)

Kommentarer
Postat av: asbestos insulation

Link exchange is nothing else but it is just placing the other person's blog link on your page at suitable place and other person will also do similar in support of you.

2012-09-26 @ 18:46:03
URL: http://HTTP://www.Asbestostesting.info/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0